MAJ 2024 DEBUTERER JEG SOM FORFATTER MED ROMANEN 

Morfars dreng

En bog der inspirerer dig til at styrke dit personlige lederskab!

Et drama, der udspiller sig omkring Ole og ledergruppen i den nyligt opkøbte familievirksomhed Folke’S A/S, da han overtager roret efter sin morfar, der pludselig falder om efter en blodprop. Ole bliver ”kastet” ud på en personlig rejse i jobbet som ny direktør og leder for en håndfuld dejlige personligheder, der hver for sig har deres at slås med. Bogen igennem udvikler Ole sit personlige lederskab via de erfaringer han gør sig i de dilemmaer, han møder som barnebarn, ny direktør, ægtemand, far, fraskilt, søn, bror og ven. Han presses til sit yderste af en narcissistisk chef fra hovedkontoret og morfaren. Mormor Anni, kollegaen Mette, der selv er udsat for et enormt pres og hans elskede Louise, der er sygeplejerske, bliver hans hjælpere. Hans redning bliver hans far, som han ved en tilfældighed får kontakt til efter ikke at have set ham, siden han var 7 år, da hans forældre blev skilt. Han viser sig at være livs- og menneskeklog og bliver den afgørende støtte, Ole har så hårdt brug for.
Læs 1. kapitel her

BOGENS STIKORD
Relationer mellem mennesker, familie, venskab, kærlighed, identitet, forandringer, nyt job, lederskab, konfliktfyldt samarbejde, personlig balance, stress, sygdom, død, ægteskab, utroskab, forældreskab, skilsmisse, bristede drømme, længslen efter at finde glæden og nyde livet.

MIN AMBITION MED BOGEN
En roman du søger tilbage til, fordi den giver dig et spejl på din væren med dig selv og din væren sammen med andre. Og den enorme styrke der ligger i at have modet til at vælge. Vælge hvad du vil og ikke vil i alle livets facetter, i alle de nu’er livet består af. Hvor der ofte er brug for at tænke sig om. Især i vores samtid hvor presset er stort og forandringerne står i kø.
SOM LÆSER AF ”Morfars dreng” er du nok 35 + og erhvervsaktiv med oplevet pres, en stresset hverdag og mange forandringer. Du skal have interesse for lederskab, menneskelige dynamikker og sårbarheder.
Fortsættelse følger – Bind 2., i serien om hvordan Ole udvikler sit personlige lederskab, ligger i støbeskeen.

MIN VISION SOM FORFATTER
Min vision med mit forfatterskab er at inspirere, fænge, underholde og give stof til eftertanke, så du, der læser mine bøger via et spændende drama, kan spejle dig i de dilemmaer bogens hovedpersoner støder på i livet og finde inspiration til at styrke dit eget personlige lederskab.