Frigør potentialer

Hvad kan jeg hjælpe dig med ?

Ekslusivt netværk - "indefra"

Her skaber vi et unikt rum, hvor du sammen med max. 4 – 6 andre får tid til refleksion, fortrolig sparring og udvikling. Det er et grundvilkår, at vi har travlt, og at forandringerne og udfordringerne accelererer. ”Indefra” styrker din evne til at navigere i balance i det farvand og være et godt eksempel for andre. Vi tager udgangspunkt i det, der er betydningsfuldt for dig. Der er store gevinster at hente for dig personligt, som menneske og som leder, når du agerer ud fra din egen indre styrke.
Den optimerer du her!​

Udvikle dit lederskab

Din måde at være leder på gør en forskel. Du ønsker at udvikle og raffinere dine lederevner. Vi tager udgangspunkt i din virkelighed, din personlighed og de udfordringer, du møder i dit job.

Måske er du ejerleder og bliver udfordret på din personlige balance. Det kan det få store konsekvenser, hvis du ikke finder den igen. Det kan jeg hjælpe dig/eller jer med, hvis I er flere ejerledere.

Personlig udvikling

Et eksklusivt forløb for dig, der har et ønske om at frigøre flere af dine kompetencer eller som synes, det hele går lidt for stærkt til, at du har dig selv med.

Stresscoaching

Det kan også være, at du har fået konstateret stress. 

Styrk dit personlige lederskab – et virksomhedsforløb

I er en gruppe ledere fra samme virksomhed, der kommer på en rejse sammen, hvor I:

  • udvikler jeres personlige lederskab, og bliver den bedste udgave af sig selv som leder,
  • styrker jeres autentiske lederstil – det skaber følgeskab,
  • bliver bedre til at skabe resultater selv og sammen med andre,
  • styrker jeres engagement, handlekraft og robusthed – også når der er pres på og i forandringer. 

KARRIEREAFKLARING ELLER ?

Du har svært ved at finde motivationen i dit job og ønsker at få gejsten tilbage. Eller du har svært ved at få tiden til at slå til. Ofte er det noget helt andet end dit job, det drejer sig om. 

Kontakt

Mail: mail@mindhuset.dk
Tlf.nr: 28 40 01 62

PERSONDATAPOLITIK

MENNESKER

Jeg tror på at alle har potentialer, de ikke får i spil i praksis – hvad mon dit/jeres er og har du/I modet til at få dem aktiveret? Jeg sikrer at det sker i en tillidsfuld ramme uanset om vi arbejder en-til-en eller med et team.