Om mig

Susanne Møller Espersen

HVORFOR BUSINESS COACH OG TERAPEUT?

Fordi der er så meget uudnyttet potentiale i os mennesker, og fordi der i forløsningen ligger så meget liv, balance og engagement. Det giver så meget mening for mig at hjælpe andre til at blive den bedste udgave af sig selv.

Mange års erfaring har lært mig, at livet i virkeligheden handler om de mennesker, du lukker ind i dit hjerte, inklusiv dig selv og måden du er sammen med dem og dig selv på.

Hvordan?

Når du bliver coachet af mig, vil du opleve at blive set, hørt og forstået af et andet menneske på en måde, du ikke har oplevet før. Jeg arbejder anerkendende, støttende og udfordrer dig, når der er behov for det. Udover min faglige ballast og mange års erfaring har jeg lært, hvor stor en forskel jeg kan gøre i mit arbejde ved at bruge min medfødte intuition. Min styrke er en stor menneskelig indsigt og en særlig evne til at se andres potentiale.

Jeg arbejder både som terapeut, coach og rådgiver og er meget tydelig omkring, hvornår jeg gør hvad. Jeg får af og til spørgsmålet om det ikke er hårdt hele tiden at skulle støtte andre på deres vej videre. Jeg ser det på en måde som kunst. Når du arbejder intenst med et andet menneske og de viser dig den tillid, at de åbner op til deres inderste kerne og følelser, forpligter det. Det forpligter på den måde, at det arbejde, der foregår er hårfint og specifikt ift. den kontakt, jeg giver og de spørgsmål jeg stiller. Som en god coach skal du selvfølgelig kende dig selv rigtig godt og du skal besidde en empati og indlevelse, så du følger den anden i sin proces uden at skubbe og så der sker en fremdrift (nye indsigter integreres). At finde den balance er kunst. Coaching er et fantastisk redskab, når det bliver brugt rigtigt og det er så nemt at overskride den andens grænser, hvis den der coacher ikke er ordentligt uddannet og har den personlighed, der skal til. 

Hvad - værdi ?

Jeg sætter barren højt og har en ambition om at de nye indsigter, du får med dig undervejs i en proces, betyder en forandring på den lange bane. Du skal derfor selv have et oplevet behov for at ville udvikle dig. Det betyder også, at jeg stiller krav til dig om at udvise mod i udviklingsarbejdet. Og jeg kender også min begrænsning, og siger nej til opgaver, hvor jeg ikke mener, jeg er den rette.

Jeg er bedst i forløb hvor det bare er dig og mig 1:1 eller mindre grupper, med maksimalt 5-6 deltagere, da jeg i mit procesarbejde samler data fra hver enkelt deltager.

Baggrund

Min baggrund for at kunne arbejde professionelt som coach er 5 primære erfaringer over de seneste 15 år:

  • Solid erfaring indenfor ledelse, coaching og terapi samt en bred international erfaring fra stillinger indenfor marketing og HR med nordisk lederansvar.
  • Ansvarlig for udviklingsaktiviteter på nordisk niveau, landeniveau, afdelings- og team-  samt individuelt niveau og mere end 15 års erfaring i at arbejde med udvikling af mennesker.
  • Siden 2009 som selvstændig terapeut og coach, hvor jeg stiftede MindHuset, hvor jeg har haft loyale kunder og samarbejder over en længere årrække med virksomheder fra mange forskellige brancher.
  • + 4000 coaching timer med ledere, specialister og andre nøglemedarbejdere.
  • En personlig profil jeg nu med min mange årige erfaring ved matcher de 4 egenskaber, der er vigtigst, når man arbejder med at støtte andre i at blive den bedste udgave af sig selv – tillidsvækkende, troværdig, god lytter og empatisk.

Erhvervserfaring

2018 – nu 

Bestyrelsesmedlem i Dalmose El-Service A/S

(Installationsvirksomhed med høj ekspertise indenfor overvågning og sikringsystemer)

2009 – nu 
Stifter af MindHuset (Business coach – Leder- og organisationsudvikling)

2007 – 2010 
4-årig psykoterapeutuddannelse (Medlem af Dansk Psykoterapeut Forening)

2009 – 2015 
Associated Partner and Senior Consultant – Capacent People A/S

2000 – 2009 
Nordic HR Manager – Atradius (et af verdens førende kreditforsikringsselskaber)

1995 – 2000 
Nordic Marketing Manager (1996 – 2000) – NCM EKR Kreditforsikring   Senior Marketing Manager (1995 – 1996) – NCM EKR Kreditforsikring

1990 – 1995 
Senior Account Manager (1993 – 1995) – NCM Kreditforsikring A/S Account Manager (1990 – 1993) – NCM Kreditforsikring A/S

1985 – 1990
Cand. merc i International Økonomi

Kontakt

Mail: mail@mindhuset.dk
Tlf.nr: 28 40 01 62

PERSONDATAPOLITIK

MENNESKER

Jeg tror på at alle har potentialer, de ikke får i spil i praksis – hvad mon dit/jeres er og har du/I modet til at få dem aktiveret? Jeg sikrer at det sker i en tillidsfuld ramme uanset om vi arbejder en-til-en eller med et team.