Om dig

Du er karrieremenneske, dit arbejde betyder meget for dig og du har en travl hverdag. Formentlig er dit arbejdsliv også præget af, at du skal udstråle overskud, du skal præstere, du skal holde dig ajour fagligt, der er pres på og mange forandringer. Dit arbejde udgør en stor del af din identitet. Når du er kommet ind på den her side, så er det fordi, at du ikke er karrieremenneske for enhver pris…. en af dem med spidse albuer og rundsave. Det betyder meget for dig at levere nogle gode resultater og du er samvittighedsfuld og tror på, at de bedste resultater kommer, når vi behandler hinanden ordentligt. Og du har et ønske om at blive endnu skarpere på den forskel, du ønsker at gøre. Der hvor du bruger dit mod til for alvor at brænde igennem.

Du har så meget erfaring og indsigt, at du nu ved, at du kan styrke dig selv ved at arbejde med din personlige udvikling. Du ønsker at træde endnu længere ind i dit personlige lederskab og:

  • At blive endnu tydeligere omkring retning og prioriteringer
  • At blive endnu bedre til at få andre med dig
  • At blive en endnu bedre udgave af dig selv

Gennem min virksomhed og mit arbejde med mine kunder, har jeg fundet en metode til at arbejde med det personlige lederskab, der giver styrke og balance til at navigere som ”moderne karrieremenneske.

 

Kontakt

Mail: mail@mindhuset.dk
Tlf.nr: 28 40 01 62

PERSONDATAPOLITIK

MENNESKER

Jeg tror på at alle har potentialer, de ikke får i spil i praksis – hvad mon dit/jeres er og har du/I modet til at få dem aktiveret? Jeg sikrer at det sker i en tillidsfuld ramme uanset om vi arbejder en-til-en eller med et team.