Hvorfor vælge MindHuset ?

  • Jeg har mange års erfaring med udviklingsaktiviteter på nordisk niveau, landeniveau, team- og afdelingsniveau samt individuelt niveau.
  • Jeg har set effekten af at arbejde i dybden, når ny indsigt skal forankres og virke i praksis.
  • Jeg er trænet i at lægge mærke til det, du ikke selv ser og støtte, udfordre og give modspil.
  • Jeg er uddannet til og har erfaring med at arbejde med både sanser, tanker og følelser på en meget ligeværdig og respektfuld måde.
  • Jeg sætter mig grundigt ind i den konkrete situation. Alle opgaver er forskellige.
  • Kombinationen af en bred faglig ballast og en solid økonomisk og psykologisk uddannelse kommer mig til gode.
  • Jeg har livserfaring og en modenhed, der gør, at jeg stoler på og bruger min medfødte stærke intuition.
  • Jeg samarbejder med konsulenter, terapeuter og psykologer med hver deres spidskompetencer, der alle lever op til vores værdier. Jeg kan derfor til enhver tid dække dine behov med den nødvendige viden og fleksibilitet.

Jeg giver personlige referencer efter konkret aftale. Jeg garanterer diskretion og fortrolighed.

Kontakt

Mail: mail@mindhuset.dk
Tlf.nr: 28 40 01 62

PERSONDATAPOLITIK

MENNESKER

Jeg tror på at alle har potentialer, de ikke får i spil i praksis – hvad mon dit/jeres er og har du/I modet til at få dem aktiveret? Jeg sikrer at det sker i en tillidsfuld ramme uanset om vi arbejder en-til-en eller med et team.